Kalender 2022 'ONTMOETINGEN'

omslag kalender 2022

Elke maand twee nieuwe verrassende zwart/wit foto’s, op mooi papier en A3 formaat. Ontmoetingen met echte mensen in zwart/wit

Net als de kalender van vorig jaar is het een twee-wekelijkse kalender op A3 formaat geworden. Elke maand weer twee unieke zwart/wit foto’s. Dit keer met het thema ‘ontmoetingen’.
En net als vorig jaar weer bij mij te koop, of vanaf 15 november bij de betere boekhandel in Arnhem. Dat zijn naast het Colofon, waar nu ook een tentoonstelling is met foto’s uit de kalender, Hijman Ongerijmd en De Noorderzon.
Maar ook in Oosterbeek, bij Boekhandel Meijer & Siegers en in Velp, bij boekhandel Jansen & de Feijter en bij Fotohuis Velp zijn de kalenders in te zien en te koop!

De reacties op mijn vorige kalender waren zo goed, dat er een tweede moest komen! Met veel plezier neem ik je om de week mee naar momenten die mij dierbaar zijn: van de Magere Brug in Amsterdam naar het platteland van Leuth, van de kust in Schotland naar de droge velden bij Buchenwald en musea in Otterlo, Dordrecht en Kleve. Steeds zijn mensen de acteurs die het spel maken, het verhaal vertellen. Soms klein, soms groot, alleen of met elkaar, maar altijd in een rol die ze zelf op zich namen.

De kalender is gedrukt op biotop papier, een mooi gebroken wit, ongestreken en beschrijfbaar papier. Het is een ongestreken papiersoort, natuurlijk gebleekt en zonder optische witmakers.
De 25 foto’s zijn geselecteerd uit werk dat ik in opdracht en als vrij werk gemaakt heb. Het meeste is nog niet eerder in druk verschenen, en voor wie dat belangrijk vindt: de personen op de foto’s zijn allen mondkapjesvrij!

Dit jaar heb ik ook ansichtkaarten laten drukken. Die zijn als setje van 5 stuks voor € 7,50 te koop. Er zijn 2 verschillende setjes. Klik hier voor meer informatie over de ansichtkaarten.

De kalender kost van € 27,50  voor € 10,00
Korting krijg je bij afname van meerdere kalenders:
1 kalender € 27,50 nu voor  € 10,00
2 kalenders50,00 nu voor  € 17,50
3 kalenders 67,50 nu voor  € 25,00
5 kalenders voor de prijs van 4: € 110,00 nu voor  € 40,00.

Kijk ook eens naar mijn miniatuurtjes: een museumkwaliteit koolstofprint voor € 35,00. Kijk hier voor meer informatie over de miniatuurtjes.

Bestel je kalender!
Nadat de bestelling is binnengekomen, stuur ik een tikkie met het bijbehorende bedrag. Wanneer 4 of 5 kalenders besteld worden, stuur ik eerst een mail met uit welke miniatuurtjes gekozen kan worden.
    Verzendkosten (gratis binnen Arnhem)

    error: © Herman van Ommen fotografie. Content is protected!