Professioneel fotograaf Arnhem, Nijmegen, Gelderland, Nederland, internationaal. Fotografie mens en cultuur. DuPho.

Webbanners Rivierengebied

Referenties en aanbevelingen

Foto’s van Herman raken mij doordat ze met grote aandacht en zorgvuldigheid zijn gemaakt en er vaak een kwinkslag in de foto lijkt te zitten, die bijna ongemerkt aanwezig is. Ik vind dat Herman een (meer…)

Marcel de Groen Marcel de Groen Consultancy

Voor de uitgave “WAAR, erfgoededucatie in Gelderland” heeft Herman de fotoreportages gemaakt van leerlingen die aan de slag gingen met lespakketten. Hij weet op goed uitgebalanceerde foto’s de (meer…)

Elsebeth Hoeven Mevrouw Hoeven

De samenwerking met Herman laat zich typeren als prettig, professioneel en informeel. Herman wist de ‘eigen’ fotomodellen op hun gemak te stellen en de sfeer binnen Nysingh in foto’s te vangen. (meer…)

Loesje Klaasen-Frankfort Nysingh advocaten-notarissen

We hadden sterk de behoefte aan professionele foto’s voor ons vier-mans bureau voor uiteenlopende doelen. We vinden het belangrijk dat we natuurlijk overkomen en bovenal ‘onszelf zijn’. Herman (meer…)

Peter Niermeijer RECS International

Herman van Ommen is een betrokken en communicatieve fotograaf. Hij heeft voor verschillende projecten van Huijbers en Agelink de fotografie verzorgd. Van begin tot het eind, met passie en inzet. (meer…)

Carolina Agelink en Germa Huijbers Ateliers Huijbers en Agelink

Voor mijn bed and breakfast- website en het visitekaartje heeft Herman alle foto’s gemaakt. Ik ben daar erg blij mee omdat nu treffend tot uitdrukking komt wat ik eigenlijk wilde overbrengen met (meer…)

Titia Botman Landgoedhoeve Vosbergen

Fotograaf Herman van Ommen voert sinds 2008 regelmatig opdrachten uit voor de Universiteit Maastricht. Zijn fotografische werk is met name beeldbepalend voor de corporate brochures (jaar- (meer…)

Mariken van Meteren en Jean-Pierre Pilet Universiteit Maastricht

Wat ik prachtig vind in de fotografie van Herman is dat hij de actie van kinderen vastlegt door tussen hen in te staan, door de knieën, op ooghoogte van de kinderen. Hij doet dat met een groothoeklens (meer…)

Ben Bregman Edu-Art